Ontdek onze specialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark

Bij De Gouden Wok Zuiderpark hebben we een breed scala aan specialiteiten die we aanbieden aan onze gasten. Van onze wokgerechten tot onze sushi en desserts, ontdek onze specialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark.

Onze wokspecialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark

Een van onze specialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark zijn onze wokgerechten. Onze chef-koks gebruiken alleen de beste en meest verse ingrediënten om heerlijke wokgerechten te maken die perfect zijn voor elke smaak. Van pittige Sichuan-wokgerechten tot milde Kantonese wokgerechten, we hebben verschillende opties beschikbaar om uit te kiezen.

Onze sushi-specialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark

Een andere specialiteit bij De Gouden Wok Zuiderpark is onze heerlijke sushi. Onze sushi wordt gemaakt met alleen de meest verse ingrediënten en is perfect om te delen met vrienden en familie. Van klassieke sushi-rolls tot creatieve en unieke combinaties, we hebben verschillende sushi-specialiteiten om uit te kiezen.

Onze dessert-specialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark

Als je zin hebt in iets zoets na jouw maaltijd, dan hebben we bij De Gouden Wok Zuiderpark verschillende dessert-specialiteiten beschikbaar. Van onze heerlijke gebakken banaan en tempura-ijs tot onze vers gemaakte mango-pudding en mochi, we hebben verschillende opties beschikbaar om uit te kiezen.

Bij De Gouden Wok Zuiderpark hebben we een breed scala aan specialiteiten die perfect zijn voor elke smaak. Of je nu op zoek bent naar wokgerechten, sushi of dessert, we hebben verschillende opties beschikbaar om uit te kiezen. Kom bij ons langs en ontdek onze specialiteiten bij De Gouden Wok Zuiderpark.

Kom bij ons

eten

Zondag – Donderdag
17:00 – 22:30
Vrijdag – Zaterdag
17:00 – 23:00
Feestdagen
17:00 – 23:00